Nosaltres…

Som una xarxa de dones de diferents procedències i edats, organitzades i que s’organitzen per primer cop: un grup obert a tota la comunitat del barri de Gràcia de Barcelona.

Reflexionar, debatre i mobilitzar-nos per tal de combatre l’estructura cisheteropatriarcal que diàriament ens assetja de la mà de les estructures i institucions, des de la família com a primer agent socialitzador, passant per l’educació i les polítiques econòmiques capitalistes i polítiques socials, fins a les actituds més quotidianes que intenten domesticar-nos, fer-nos vulnerables, encasellar-nos i callar-nos.

Lluitem i ens empoderem contra l’heteropatriarcat des de l’àmbit local, a nivell de barri. Pel dret al propi cos defensem el dret a l’avortament i el dret a gestionar lliurement la nostra sexualitat. Per construïr relacions lliures de sexismes i de qualsevol tipus de subjugació i violència, també treballem per eradicar la por dels nostres carrers i les nostres vides.

Combatem el capitalisme, sistema d’explotació de la classe treballadora, intrínsecament lligat i que no és viable sense el patriarcat, sense la divisió sexual del treball i la desvalorització del treball domèstic, reproductiu i de cura que sosté l’economia entesa com a productiva i que encara recau majoritàriament en les dones.

Pensem que és des de l’organització i la lluita com podrem superar les desigualtats de gènere i trobar així un espai de solidaritat i empoderament feminista, anticapitalista, antifeixista i antiracista.

Si esteu interessades en participar en la lluita feminista a la Vila de Gràcia, contacteu-nos al mail o a les nostres xarxes socials!

24N 1

One thought on “Nosaltres…

  1. Hola

    Acabo de llegar a Barcelona y estoy buscando un colectivo feminista al que unirme. Vengo de Compostela y alli estaba organizada en un colectivo estudiantil. ¿Cuando os reunis y donde? ¿Hay varios grupos?

    Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s